Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

Budapest Party Service. Catering, kitelepüléses vendéglátás, party service, gasztronómia.

 

STÍLUSSAL SZOLGÁLUNK!

- MERT tudjuk, hogy a rendezvények színvonala, hangulata befolyásolja a megrendelőnkről kialakított képet, ezért munkánk csak úgy lehet sikeres, ha rendezvényeink előkészítésére és lebonyolítására a személyre szabottság, minőség, a pontosság és a szakértelem a jellemző.

 

- MERT hisszük, hogy a fogadás étel és italválasztéka, a személyzet kulturált és udvarias kiszolgálása mellett ma már ugyanakkora hangsúlyt kell fordítani a rendezvények miliőjének kialakítására.

- MERT egyedülálló módon két átlátható, egységes „stílus és designcsomagot” alakítottunk ki, melyek egyaránt méltók bármilyen elegáns esemény lebonyolítására.

A Rustica visszafogott ornamentikájú fekete vasdíszeit könnyedén leomló krémszínű abroszok, mécsesek és gyertyák egészítik ki. A Fusion modernebb, letisztultabb, minimál stílusvilág, ahol a kelet és a nyugat hangulata találkozik.

- MERT a tradicionális magyar ízek mellett, keressük a fúziós konyha kihívásait, élvezzük a különböző ízvilágok harmonikus összeolvadását. Szeretjük megmutatni sous vide-álás vagy konfitálás technológiájának szépségeit, izgalommal avatjuk be vendégeinket a molekuláris konyha rejtelmeibe.

- MERT éttermeinkben próbaétkezések alkalmával séfünkkel, bankettvezetőinkkel kipróbálhatják rendezvényeik elképzelt ízvilágát, kialakíthatjuk, módosíthatjuk egy-egy rendezvény étel és italválasztékát.

- MERT országos szinten bármely – az Ön által kért vagy általunk biztosított – helyszínen lebonyolítjuk rendezvényét. Ráadásul rendezvénye apropójának és vendégkörének megfelelő különleges színhelyet választhat közel 150 helyszínből álló adatbázisunkból.

- MERT saját 1500 fős eszköz és szállítóparkunknak, konyhánknak, képzett személyzetünknek, válogatott szerződéses beszállítóinknak köszönhetően rövid határidővel kedvező áron vállaljuk rendezvénye lebonyolítását.

- MERT az MNGSz által felügyelt „Védnöki Táblánk”, a visszatérő partnereink, a több mint tíz éves rendezvénytapasztalatunk és a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségében betöltött aktív szerepünk garancia arra, hogy az Önök igényeinek minél teljesebben megfeleljünk.

 

Budapest Party Service. Catering, kitelepüléses vendéglátás, party service, gasztronómia.

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók, esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Budapest Party Service

Budapest Party Service kontaktja

  • Neve:   Rendezvényszervező
  • Telefonszáma:   +3617995550
  • E-mail címe:   info@budapestps.hu

Formatervezett, egyedülálló „Stílus és designcsomagjaink” alapáron, melyek egyaránt méltók bármilyen elegáns esemény lebonyolítására.

 

Budapest Party Service. Catering, kitelepüléses vendéglátás, party service, gasztronómia.

 

A Rustica a vendéglátás legveretesebb hagyományait idézi fel. Az összeállítást kovácsoltvasból készült kézműves kiegészítők uralják. A visszafogott ornamentikájú fekete vasdíszeket könnyedén leomló krémszínű abroszok, mécsesek és gyertyák egészítik ki.

A Fusion modernebb, nagyvilági minimál stílusvonal, ahol a kelet és a nyugat hangulata találkozik. A letisztultabb világot a wenge színű fabetétek, gyékény kiegészítők, a füstüvegek, a rozsdamentes acél keretek, polcok, a pasztellárnyalatú szövetek uralják.

 

Budapest Party Service. Catering, kitelepüléses vendéglátás, party service, gasztronómia.

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Budapest Party Service szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések